• Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Retourneren binnen 14 dagen*
  • Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Gratis technisch advies

Bezorgen / afhalen

Bezorging door DPD
Wij verzenden dagelijks en alle bestellingen worden door DPD bij u thuisbezorgd. De verzendkosten bedragen over het algemeen EUR 4,95 (0-10kg), maar voor kleine pakketten hanteren wij verzendkosten van EUR 3,95. Tijdens het betalingsproces wordt u geinformeerd over de verzendkosten die van toepassing zijn op uw order.

Gratis verzenden vanaf 75 euro!

De order wordt verstuurd nadat het factuurbedrag is ontvangen. Wij zullen ervoor zorgdragen dat uw pakket zo spoedig mogelijk bezorgd wordt, in de regel is dit de dag na bestelling of de daarop volgende dag. Dit is onder andere afhankelijk van het bestelmoment (voor of na 16.00 uur, doordeweeks of in het weekend) en van het moment van ontvangst van de betaling.

Belgische zendingen
H&H Parts is gevestigd in Nederland. Wij verzenden echter ook bestellingen naar Belgie. Het tarief voor Belgische zendingen bedraagt EUR 6,95.
Tijdens het betalingsproces kunt u het land van herkomst selecteren en worden de Belgische verzendkosten automatisch gekoppeld aan uw order. U kunt zowel met MisterCash afrekenen als gebruik maken van overboeking per bank. Indien u kiest voor overboeking per bank, dan kunt u het factuurbedrag (onder vermelding van uw bestelnummer) overboeken naar:

Ten name van: H EN H Parts
Postbank rekening: NL48 INGB 0006 0649 54
Plaats: Rotterdam
BIC:                                        INGBNL2A
IBAN:                                        NL48 INGB 0006 0649 54

Verzekerd verzenden
Indien u gebruik wilt maken van verzekerd verzenden, neemt u dan contact met ons op via info@hhscooterparts.nl.

Gaat uw voorkeur uit naar afhalen?
Dit is mogelijk, maar alleen op afspraak (u kunt hiervoor onze contactgegevens raadplegen).

Er geldt ‘ophalen op afspraak’ aangezien HH Scooterparts.nl een webwinkel is en er dus geen winkel met showroom aanwezig is. Als een stukje extra service willen wij u, door middel van het maken van een afspraak, toch de mogelijkheid bieden om het pakket op te halen.