• Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Retourneren binnen 14 dagen*
  • Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Gratis technisch advies

Retourneren

Retourneren binnen 14 dagen
HH Scooterparts.nl biedt u de mogelijkheid om producten binnen 14 dagen retour te zenden. Hiervoor kunt u gebruikmaken van het retourformulier onderaan deze pagina.

Voorwaarden retourneren
Voorwaarde voor retourneren is dat zowel het product, als de verpakking, in originele staat worden teruggestuurd. Dit betekent dat producten die gemonteerd en/of gebruikt zijn, niet retour genomen kunnen worden.
Let op: elektronica, snelle cilinders en uitlaten kunnen niet geretourneerd worden.

Retourzending
Bij retourzending dient u het retourformulier in te vullen. Dit formulier vindt u onderaan deze pagina. Retourzendingen zonder retourformulier worden niet in behandeling genomen.

Retouradres
H&H Parts
Postbus 346
2650 AH Berkel en Rodenrijs

Vergeet niet het retourformulier in te vullen en op te sturen! Dit formulier vindt u onderaan deze pagina.

Kosten
De portokosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen en worden retour afzender gestuurd. Indien blijkt dat HH Scooterparts.nl verantwoordelijk is voor bijvoorbeeld een foutieve levering, dan zal HH Scooterparts.nl de portokosten vergoeden en terugstorten op uw rekening (wel voldoende frankeren).

Te retourneren bedrag
Indien een retourzending is geaccepteerd, worden de kosten van de producten uit de oorspronkelijke bestelling vergoed (exclusief verzendkosten). Verzendkosten worden alleen vergoed indien sprake is geweest van een foutieve levering door HH Scooterparts.

Termijn
Mits voldaan aan de voorwaarden:
– Bij omruilen zal HH Scooterparts.nl ervoor zorgdragen dat er zo snel mogelijk een nieuw/vervangend product wordt opgestuurd.
– Voor het terugstorten van het bedrag staat een wettelijke termijn van 30 dagen, maar in de regel wordt het bedrag direct na ontvangst en controle van de retourzending teruggestort op uw rekening.

Controle retourzendingen
Alle retour gestuurde producten worden uitvoerig gecontroleerd door HH Scooterparts.nl. Indien bij ontvangst van het geretourneerde artikel blijkt dat:
1. deze niet in originele staat is teruggestuurd;
2. gemonteerd en/of gebruikt is;
dan wordt er geen geld teruggestort en bij verzoek van omruiling, wordt in dat geval geen nieuw product verzonden. Daarom adviseren wij u om bij twijfel over de staat van het product eerst contact op te nemen, alvorens u het product retour stuurt. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Download het RETOURFORMULIER